Bilim Koleji olarak ilk hedefimiz çocuklarımızı “BİLİM” in ışığında düşünen, duyarlı, hayatı istedikleri gibi yönlendirme gücüne sahip, ayakları yere sağlam basan, geleceği avuçlarının içinde tutabilen bireyler olarak yetiştirmektir. Eğitimdeki temel ilkemiz; öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını gözeterek onların akademik ve sosyal anlamda en güçlü karakteri oluşturması ve ülkemizin geleceğine katkı vermesini sağlamaktır.

Bireysel ve topluluklar hâlinde gerçekleştirdiğimiz birçok sosyal aktivite çocukların iletişim becerilerini geliştirmek, sosyal yaşamda kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini sağlamak için gerçekleştirilmektedir.

Kurumumuz çok yönlü bir eğitim anlayışıyla geleceğe umutla bakan nitelikli öğrenciler yetiştirmektedir. Yenilikçi bir eğitim anlayışının hayata geçirilebilmesi için tüm teknolojik donanıma sahip olan okul binamızda, amacımız yenilikleri takip ederken öğrencilerimizin yaratıcı düşüme becerilerini de geliştirmektir.

Öğrenciyi merkeze alan bu eğitim anlayışımızın tüm gerekleri tecrübeli ve bilgili kadromuzla öğrencilerimize ulaşmaktadır. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerine katkıda bulunmak, onları bir üst okula, donanımlı ve öz güvenli bir şekilde taşımak için uygulanan tüm sınavlara yönelik çalışmalar uzman kadromuzla birlikte özverili bir şekilde sürdürülmektedir.